Productpresentatie

Met behulp van onze Omnislider Evolution Motion Control Kit met Turning Table Spinn 360 kunnen wij producten op een mooie manier in beeld brengen. De set omvat maar liefst 6 bewegingsvrijheden: Slider Pan Tilt Focus Zoom Draaien (turning table 360 graden).

Hoe ziet een productpresentatie er dan uit?
Om een indruk te geven hebben wij één van onze camera’s op de draaitafel gezet en zijn vervolgens met onze Ditogear Kit aan de slag gegaan.
Het resultaat is hiernaast te bekijken.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden mogelijk:

  • Enkel een 360 graden video (snel realiseerbaar en niet duur)
  • Presentatie met opnames vanuit meerdere posities
  • Presentatie met tekst en uitleg

Bij grote en zware producten is het gebruik van onze draaitafel en onze studio helaas niet mogelijk. Maar dit betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om ook hier een mooie produktpresentatie van te maken. Graag nemen wij onze apparatuur mee naar uw bedrijf om daar aan de slag te gaan. Een mooi voorbeeld hiervan is hieronder te vinden. Dit betreft de Parados 2 paardvrachtwagen (zie voor meer informatie hierover www.roelofsen.eu).

Instructievideo

Een instructiehandleiding is soms een lang document, die met veel aandacht moet worden gelezen. De gelezen tekst moet vervolgens omgezet worden in handelingen aan het apparaat. Dit is voor iedereen niet altijd gemakkelijk. Een instructievideo kan hierbij verhelderend werken.
In onze studio zijn wij in staat om van kleine tot middelgrote apparatuur een heldere instructievideo te maken. Een voorbeeld van een dergelijke video is hiernaast te vinden. Dit betreft het vervangen van een foamrand van de VacuSan (zie voor meer informatie hierover www.less2care.nl)

Groote Schaarsberg Audio Visueel
Tjalkstraat 13E
8102 HG Raalte

Tel.: 0572 – 36 07 17
Email: info@gs-av.nl